E-szakdolgozatok

Tisztelt Könyvtárhasználók! 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Egyetemi Könyvtárban június 6-tól az olvasótermi számítógépeken hozzáférhetők a könyvtár által állományba vett elektronikus szakdolgozatok! 

 

Ezeken a számítógépeken kizárólag a SzeRep online dokumentumtárának megtekintésére, és katalógushasználatra van lehetőség! A gyűjteményből elérhetők a Széchenyi István Egyetem diplomaleadó rendszerébe 2015-től feltöltött szakdolgozatok, az elektronikus tananyagok, továbbá a doktori iskolákban készített PhD-disszertációk.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szakdolgozatok, diplomadolgozatok hozzáférhetőségéről  az 1999. évi LXXVI. törvény (szerzői jogi törvény) rendelkezik. Ennek értelmében a rendszerben tárolt szakdolgozatok kizárólag helyben használhatók! A file-ok másolására, nyomtatására, email-es továbbítására nincs lehetőség!

A számítógépeket bejelentkezés után lehet használni; az ehhez szükséges felhasználónevet és jelszót a tájékoztató könyvtárosoktól kérhetik. Belépés után a PhD, illetve a Szakdolgozat ikonokkal indítható el a felület, amelyben keresni, illetve böngészni is lehet. A dolgozatok adatai mellett a teljes szöveg is olvasható.

A könyvtár katalógusának elérésére külön ikon szolgál, ahol szintén kereshetők a dolgozatok alapvető adatai. A megtalált e-szakdolgozatok és PhD-disszertációk rekordjaiból mód van közvetlenül a dokumentumtárba (egyetemi repozitórium: SzeRep) ugrani, ahol megjeleníthető a teljes szöveg is.

Az AK és a MÉK hallgatóinak és oktatóinak figyelmét felhívjuk, hogy a szolgáltatás egyelőre kizárólag a (győri) központi könyvtár épületében érhető el!

Elektronikus Információszolgáltatás

 

Magyar Tudományos Művek Tára

 

 

 

TÁMOP-3.2.4-09/1-2010-0013