A Könyvtárból elérhető adatbázisok

Bisnode PartnerControl A Bisnode cégminősítése nemcsak azt mondja meg, hogy jelenleg mennyire kockázatos egy cég, hanem azt is, hogy a jövőben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné, mely minden üzleti döntésnél, utalásos száma kiállításánál elengedhetetlen információ.
Bisnode PartnerRadar  A Bisnode PartnerRadar üzleti döntéshozókat tartalmazó értékesítőknek és marketingeseknek szóló online magyar cégadatbázisa, valamint magyar és külföldi céglistái minőségi alapot biztosítanak piacszerzéséhez. A naponta frissülő Bisnode PartnerRadar az összes magyar céget tartalmazza, valamint számos döntéshozóhoz juttathatja el ajánlatát.
LexPraxis Pro A Menedzser Praxis Szakkiadó LexPraxisPro Közszolgálati Tudástára a legfrissebb jogszabályokat, iratmintákat, céginformációkat, továbbá közérdekű információkat (pl. üzemanyagárak, szerzői jogdíjak, illetményrendszer, stb.) és különböző kalkulátorokat tartalmaz. Ajánljuk jogászoknak, munkaügyeseknek, pénzügyeseknek, azoknak, akik céginformációkra kíváncsiak. A belépési adatokat kérje a tájékoztató könyvtárostól!
Magyar Szabványügyi Testület - szabványkönyvtár Az Online Szabványkönyvtár egy virtuális könyvtár, ahol a szabványinformációk, a szabványok szövege és a kiadványok kizárólag képernyőn való olvasásra nyithatók meg. Az adatbázis használatára kizárólag az emeleti tájékoztatópultoknál található információs gépeken van lehetőség. A belépési adatokat kérje a tájékoztató könyvtárostól!
NAVA A NAVA – teljes nevén Nemzeti Audiovizuális Archívum – a magyar nemzeti műsor-szolgáltatói kötelespéldány-archívum, amely jellegénél fogva audiovizuális tartalmakat gyűjt. Gyűjtőkörébe a következő csatornák magyar gyártású illetve magyar vonatkozású műsorai tartoznak: M1, M2, Duna, RTL Klub, TV2, Kossuth rádió, Petőfi rádió, Bartók rádió. A tartalmak bármely gépen szabadon kereshetők, megtekintésükre azonban csak a NAVA-pontokon (a második emeleten, a médiaboxok számítógépein) van lehetőség.
MAÚT A Magyar Út- és Vasútügyi Társaság szabványtárának használatára a földszint hátsó számítógépes szigetén van lehetőség. Belépési adatokat a tájékoztató könyvtárostól kérhet.
Katonai felmérések és kataszteri térképek adatbázisa Az Arcanum Kft. által gondozott adatbázis a második emeleti médiaboxokban használható. Kérje a tájékoztató könyvtáros segítségét!

Elektronikus Információszolgáltatás

 

Magyar Tudományos Művek Tára

 

 

 

TÁMOP-3.2.4-09/1-2010-0013