Diplomaleadó felület

DIPLOMAFELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ
Feltöltési problémákkal forduljon a tanszéki ügyintézőkhöz!

Kari és tanszéki ügyintézőknek
Kérjük, tájékozódjanak a Szak- és diplomaleadó adminisztrátori felület használata című útmutatóból!


 

  

  

 

 
 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

Eseménynaptár

Méltányossági vizsgák 2021. január 27. 00:00 - 2021. január 30. 23:00
Szorgalmi időszak kezdete 2021. február 1.
Hallgatói klubkoncert 2021. február 10.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. február 12. - 2021. február 13.
Hallgatói klubkoncert 2021. február 17.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. február 19. - 2021. február 20.
Diplomaátadó ünnepély - DFK nem jogász szak 2021. február 19. 14:00 - 16:00
Szenátusi Ülés 2021. február 22. 14:00 - 16:00

Változás a távoli elérésben

Tisztelt könyvtárhasználók!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MeRSZ adatbázis, illetve az Akadémiai Kiadó szótárcsomagja távoli elérésében változások...

Változás a távoli elérésben

Zárvatartás

  Tisztelt Könyvtárhasználók!  A Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete értelmében az Egyetemi Könyvtár és Levéltár hálózatában lévő   Közp...

Zárvatartás

Elégedettségi kérdőív

Tisztelt Könyvtárhasználók! Kérjük töltse ki Elégedettségi kérdőívünket, amelynek segítségével azt szeretnénk megtudni, hogy az Egyetemi Könyvtár és ...

Elégedettségi kérdőív

SELEJTEZETT KÖNYVEK VÁSÁRA

Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár Központi Könyvtára kedvezményes könyvvásárt rendez a selejtezett duplum dokumentumaiból. 2021. január 20-ától 2021...

SELEJTEZETT KÖNYVEK VÁSÁRA

Online otthonról is elérhető szolgáltatások

  Limited reopening   Online könyvtári szolgáltatásaink most is rendelkezésre állnak:  - Központi Könyvtár online katalógus: https://hunteka.sze.h...

Online otthonról is elérhető szolgáltatások

SEGÍTSÉGPONT Oktatóknak, Kutatóknak, PhD hallgatóknak

      Igénybe vehető szolgáltatások   Publikálás-OPEN ACCESS   Publikálás SCImago regisztrált folyóiratokban (mire figyeljünk?)   Rangsorok...

SEGÍTSÉGPONT Oktatóknak, Kutatóknak, PhD hallgatóknak

Hírek

Változás a távoli elérésben

Tisztelt könyvtárhasználók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MeRSZ adatbázis, illetve az Akadémiai Kiadó szótárcsomagja távoli elérésében változások történtek.

Bővebb információ:

MeRSZ: EGYÉNI FIÓK LÉTREHOZÁSA TÁVOLI ELÉRÉSHEZ

Akadémiai Kiadó szótárcsomagja: EGYÉNI FIÓK LÉTREHOZÁSA TÁVOLI ELÉRÉSHEZ

 

Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár munkatársai

Tovább

Zárvatartás

 

Tisztelt Könyvtárhasználók!

 

Tovább

Fókuszban a megyék

Kedves Olvasók!

Értesítjük önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal közzétette a „Fókuszban a megyékcímű webre szerkesztett kiadványát.

Tovább

Bisnode adatbázisok

Tisztelt Könyvtárhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy könyvtárunkban elérhetők a Bisnode PartnerControl, illetve a Bisnode PartnerRadar adatbázisok. A bejelentkezéshez szükséges adatokat kérjék a tájékoztató könyvtárosoktól!

Tovább

Távoli hozzáférés eduID-val

Tisztelt Könyvtárhasználók!

A könyvtárban használható hazai és nemzetközi adatbázisok egy része az eduID-technológia használatával most már otthonról is elérhető. Részletek kattintás után!

Tovább

MSZT Szabványkönyvtár

Tisztelt Olvasóink!

A szoftveres környezet változásai miatt az MSZT Online Szabványkönyvtára június 1-től a földszinten, a hátsó számítógépes szigeten használható! A belépéshez kérjék a könyvtárosok segítségét!

Tovább

Elektronikus tananyagKedves Könyvtárhasználók!

A Széchenyi István Egyetem  repozitóriumának etananyag.szerep.sze.hu felületén elektronikus tananyagok érhetők el. 

Az egyes képzésekhez, kurzusokhoz szükséges tananyagokban itt kereshetnek, böngészhetnek. 

A gyűjtemény nyilvános és teljes szöveggel elérhető.

Tovább

Magyar statisztikai közlemények

A Köponti Statisztikai Hivatal Könyvtára és a Magyar Nemzeti Digitális Archívum együttműködésének köszönhetően szabadon hozzáférhetővé vált a Magyar statisztikai közlemények új folyamának első nyolcvan kötete. Az 1902 és 1943 között megjelent sorozat nélkülözhetetlen forrás a XX. század első felének magyar gazdasági és társadalmi viszonyai iránt érdeklődők számára.

A digitalizált anyag elérhetősége: http://konyvtar.ksh.hu/index.php?s=kb_statisztika#kb_magystatkozl.

Tovább

MAÚT adatbázis

Kedves Olvasóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy könyvtárunk földszintjének hátsó "szigetén" továbbra is elérhető a MAÚT szabványkereső rendszere. A bejelentkezéshez felhasználónevet és jelszót a kölcsönzőpultban vagy a tájékoztató könyvtárosoknál kérhetnek. Belépéshez kattintsanak a MAÚT ikonra.

Tovább

Megjelent a Scopus új használói kézikönyve

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Scopus legújabb használói kézikönyve a 2014-es változásokkal frissítve elérhető az alábbi linken: http://www.elsevier.com/online-tools/scopus/support-and-training

Tovább

Hozzáférhetők a 2013-as impakt faktorok

Megjelent a Journal Citation Reports (JCR) 2014-es kiadása, mely a folyóiratok 2013-as Impakt Faktorait tartalmazza. Az adatok elérhetőek a korábban megszokott felületen és az új InCites platformon, a Web of Science menüsorából is.

Az InCites platformon első használat előtt egy e-mailcímet, jelszót kérőoldal jelenik meg, az oldal jobb paneljában lévő 'Continue without signing in' feliratra kattintva indul el a felület (jogosított IP tartományon belül), nem szükséges feltétlenül regisztrálni. 

Az új platform több újdonsággal szolgál, pl. egyszerre lekérdezhető a JCR Science Edition és a Social Sciences Edition, dinamikus és interaktív grafikus megjelenítés a kapcsolatok erősségének ábrázolására folyóirat és a kategória szinten, folyóiratok összehasonlítási lehetősége, egy folyóirat kapcsolata más folyóiratokkal idézettség/idézés alapján, adattáblázat letöltése CSV vagy XLS, grafikon esetén PDF formátumban, összehasonlító jelentések és egyéni folyóiratlisták mentése, melyek bejelentkezéssel később is elérhetőek; kiterjesztett metrika: öt évre vonatkozó IF, Eigenfactor Metrics, önidézetek, kategórián belüli rangsor.


Tovább

SELEJTEZETT KÖNYVEK VÁSÁRA

Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár Központi Könyvtára kedvezményes könyvvásárt rendez a selejtezett duplum dokumentumaiból.
2021. január 20-ától 2021. március 31-ig. (a készlet erejéig).

A könyvek listája az alábbi linken érhető el:
KÖNYVLISTA
  
Teendők:
Nézze meg az aktuális kínálatot és másolja be a kért könyv(ek) összes adatát (raktári jelzet, szerző, cím, kiadás éve) és küldje el megrendelését a konyvtar@sze.hu címre.
 
 
Információ:
A könyvek ára tételenként max. 1500 Ft.
Egyszerre max. 20 féle könyvet választhat ki.
 
A dokumentumok összeválogatása után e-mailben értesítjük a további teendőkről.
 
Egyetemi Könyvtár és Levéltár munkatársai
Tovább

Science folyóirat

Az AAAS/Science a tudományos kommunikáció még hatékonyabb elősegítése céljából új folyóiratot indít Science Advances címmel. Az új lap a lektorált, magas színvonalú kutatási eredmények terepe. 

A Science Advances online terjesztésű, nyílt hozzáférésű lap a nagyközönség számára ingyen hozzáférhető folyóiratcikkekkel. A Science online az alábbi linken érhető el: http://www.sciencemag.org/magazine    

Tovább