Hozzáférhetők a 2013-as impakt faktorok

Megjelent a Journal Citation Reports (JCR) 2014-es kiadása, mely a folyóiratok 2013-as Impakt Faktorait tartalmazza. Az adatok elérhetőek a korábban megszokott felületen és az új InCites platformon, a Web of Science menüsorából is.

Az InCites platformon első használat előtt egy e-mailcímet, jelszót kérőoldal jelenik meg, az oldal jobb paneljában lévő 'Continue without signing in' feliratra kattintva indul el a felület (jogosított IP tartományon belül), nem szükséges feltétlenül regisztrálni. 

Az új platform több újdonsággal szolgál, pl. egyszerre lekérdezhető a JCR Science Edition és a Social Sciences Edition, dinamikus és interaktív grafikus megjelenítés a kapcsolatok erősségének ábrázolására folyóirat és a kategória szinten, folyóiratok összehasonlítási lehetősége, egy folyóirat kapcsolata más folyóiratokkal idézettség/idézés alapján, adattáblázat letöltése CSV vagy XLS, grafikon esetén PDF formátumban, összehasonlító jelentések és egyéni folyóiratlisták mentése, melyek bejelentkezéssel később is elérhetőek; kiterjesztett metrika: öt évre vonatkozó IF, Eigenfactor Metrics, önidézetek, kategórián belüli rangsor.