white-male-g981adb528_640.jpg

A Központi Könyvtár 2. emeletén található kutatószobákat és médiaboxokat a regisztrált használóknak lehetősége van térítésmentesen igénybe venni a  Könyvtárhasználati Szabályzat-ban  meghatározottak szerint.

 

 KUTATÓSZOBÁK:

Az EKL regisztrált használóinak lehetősége van igénybe venni a kutatószóba szolgáltatást. A kutatószobák kulcsa a kölcsönzőpultnál kérhető el. A kutatószobát igénybe vevő könyvtárhasználó felelős a kutatószobában elhelyezett eszközökért, bútorzatért, a kutatószoba kulcsáért. Az elvesztett kulcsért köteles az érvényes díjszabásban meghatározott árat megfizetni, addig más szolgáltatást nem vehet igénybe.

 

              MÉDIABOXOK:

Az EKL regisztrált használóinak lehetősége van igénybe venni a KK médiabox szolgáltatását. A média-boxok kulcsait, valamint az azokhoz tartozó eszközöket a tájékoztató könyvtárosnál lehet igényelni a használati szabályzat aláírásával.  Az igénybe vevő könyvtárhasználó felelős a médiaboxban elhelyezett eszközökért, bútorzatért, a médiabox kulcsáért. A megrongált eszközökért és elvesztett kulcsért köteles az érvényes díjszabásban meghatározott árat megfizetni, addig más szolgáltatást nem vehet igénybe.

 

 A Kutatószobák/Médiaboxok a könyvtár nyitva tartási ideje alatt vehetők igénybe.

 

 TEREMBÉRLÉS:

Terembérléssel kapcsolatban a konyvtar@sze.hu címen vagy a +36 (96) 503-441 -es telefonszámon érdeklődhet.