Távoli hozzáférés eduID-val

Tisztelt Könyvtárhasználók!

A könyvtárban használható hazai és nemzetközi adatbázisok egy része az eduID-technológia használatával most már otthonról is elérhető. Részletek kattintás után!

A használathoz először a user.sze.hu oldalon használt belépési adatokkal be kell jelentkezni. Ezt követően az alábbi adatbázisok használhatók távoli eléréssel:

Akadémiai Kiadó szótárai

Akadémiai Kiadó folyóiratai (legördülő menüből a legördülő menüből Hungarian Research and Educational Federation (HREF) / az alul megjelenő lehetőségek közül a Széchenyi István Egyetem)

Arcanum Digitális Tudománytár (ADT) (az oldalon a "Bejelentkezés", majd az "EduID" gombra kattintva ki kell választani a legördülő listából a Széchenyi István Egyetemet)  

EBSCO adatbázisok (a legördülő menüből: Hungarian eduID.hu Federation)

ScienceDirect (Sign In / Other Institution / a legördülő menüből Hungarian Research and Educational Federation (HREF) / az alul megjelenő lehetőségek közül a Széchenyi István Egyetem)

Scopus (Login / Other iInstitution login / a legördülő menüből Hungarian Research and Educational Federation (HREF) / az alul megjelenő lehetőségek közül a Széchenyi István Egyetem)

Elektronikus Információszolgáltatás

 

Magyar Tudományos Művek Tára