INFO-SHARE FŐOLDAL

Az INFO-Share24 a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Könyvtár Online Tájékoztató Szolgáltatása, melynek célja a hallgatói, oktatói információs igények kielégítése.

A szolgáltatás során a könyvtárosok az Egyetemi Könyvtárban megtalálható nyomtatott dokumentumállományból (könyvek, folyóiratok, szabványok, szakdolgozatok stb.) továbbá az elektronikusan elérhető ingyenes, illetve előfizetett adatbázisokból (NAVA, MATARKA, EBSCO, JSTOR, ProQuest stb.) készítik el a forrásjegyzéket.

A irodalomjegyzék tájékoztató jellegű, a dolgozatírás kiindulásához nyújt segítséget, nem helyettesíti az alaposabb kutatást!

Az INFO-Share24 online tájékoztatást az Egyetemi Könyvtár beiratkozott olvasói vehetik igénybe. A szolgáltatás a választott tudományterülethez tartozó könyvtáros adatlapján található. A KÉRDEZZEN feliratra kattintva, az ott megjelenő kérdező felület kitöltésével érhető el. (Bővebb információ a Súgóban)

A már elkészült forrásjegyzékek az Info-Share24 archívumba kerülnek, ahol bárki számára elérhetőek.

Az INFO-Share24 szolgáltatás a TÁMOP-3.2.4-09/1-2010-0013 „A Széchenyi István Egyetem Egyetemi Könyvtárának útja a Web 2.0-ás szolgáltatás felé"  pályázat keretein belül valósul meg.

A pályázat célja, hogy olyan Web 2.0-ás szolgáltatások kerüljenek bevezetésre, amelyek alkalmazkodnak az új olvasói szokásokhoz. A könyvtár célja, egy olyan szolgáltató egység megteremtése, mely mind technológiailag, mind szemléletében modern, és a tudás fejlesztése mellett a közösségépítésre is alkalmas.

 

 

Elektronikus Információszolgáltatás

 

Magyar Tudományos Művek Tára