Köszöntő

Tisztelt Könyvtárhasználó!

Virtuálisan, de örömmel nyújtom át Önnek a Könyvtári kalauz című információs kiadványunkat. A színes, képes kalauzban megtalál minden olyan információt, ami a Széchenyi István Egyetem könyvtárával kapcsolatos.

Könyvtárunk életében a 2011-es év nagy változást hozott, amelyre mi, könyvtárosok is régóta vártunk. A TIOP 1.3.1 pályázat keretében az Egyetem eddigi legnagyobb fejlesztését valósította meg. Hosszú tervezés és várakozás után költözhettünk új épületbe, új környezetbe ez év februárjában. Az INNO-Share épületben könyvtárunk mintegy 4500 négyzetméteren kapott helyet.

Kiadványunkban mégis úgy gondoltuk, hogy nem feledkezhetünk meg a régmúltról sem. Néhány gondolattal és képpel bemutatjuk a kezdeteket, a folytatást és részletesen a jelent, amely a használó számára is a legfontosabb. A kalauz végigviszi az olvasót a könyvtár egészén, bemutatja szolgáltató helyeit, majd a szolgáltatások igénybevételének lehetőségéről ad részletes tájékoztatást.

A honlapunkon elérhető Könyvtári kalauz folyamatosan megújul, bővül a kínálattal.

Tisztelettel kérem Önt, hogy nézze végig a Könyvtári kalauzt, amennyiben kérése, kérdése, javaslata van forduljon az Egyetemi Könyvtár munkatársaihoz személyesen, telefonon, vagy e-mailen.

Szívesen állunk rendelkezésére!

 Figula Anikó
EK igazgató

Elektronikus Információszolgáltatás

 

Magyar Tudományos Művek Tára