Változásjegyzék az 5.18-as verzióhoz

Súgó állományok frissítése
A gyors és hatékony tájékozódás, valamint a naprakész információkhoz jutás érdekében a szerzői felület súgó állományai tartalmi frissítésen estek át.
Captcha
A biztonságának növelésének érdekében a regisztrációs felületen megjelent egy "captcha" modul, mely az "automatikus regisztrációk" szűrését szolgálja. Ennek kitöltése nélkül nem lehet a regisztrációt elvégezni.
Belépés több felhasználóval
Az egy böngészőből, de több böngésző lappal valamint felhasználói névvel történő belépés komoly biztonsági kockázatot jelentett a rendszerre nézve, ezért a lehetőség kikapcsolásra került. Alternatívaként, a böngészőt „privát böngészés”, vagy „inkognitó” módra állítva lehetőség van a többes belépésre. Amennyiben ez esetleg nem működne, akkor két különböző böngészőt indítva is kialakítható ez a munkakörnyezet.
Adminisztrátori belépés a saját szerzőjének a felületére

Ha az adminisztrátor egy, a rendszerbe még egyszer sem belépett szerző felületére próbál váltani, akkor a program egy felbukkanó ablakban jelszóváltoztatásra szólítja fel (amit eredetileg a szerzőnek kellett volna elvégeznie az első belépés alkalmával). Ezt egy lépésben nem lehet elvégezni, mivel az adminisztrátor nem tudhatja az eredeti jelszót.

A következő munkamenet javasolt: adminisztrátorként adjon meg egy új jelszót a felhasználónak a „Személyek / Szerzők” menüpontban, miután kikereste a rendszerből. Az új jelszó ismeretében már át lehet váltani az adott szerzői felületre, és megkezdheti a munkát. Amennyiben nem szeretne érzékeny információkat levélben kiküldeni a felhasználónak, úgy kérheti a felhasználót, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. De mindenképp értesíteni kell a szerzőt is, hogy ne szenvedjen csorbát az ő belépési lehetősége.